Υπηρεσίες

Κούρεμα:

Το κούρεμα γινεται με μηχανή και ψαλίδι όπου απαίτειται.Απλό,φυλής(caniche,westie,yorkie,schnauzer κτλ),μοντέρνο(asian style κτλ).

 

Μπάνιο:

Το μπάνιο γίνεται με εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα,χρήση ζεστού νερού και στέγνωμα με επαγγελματικό σεσουάρ

 

Καλλωπισμός:

Περιλαμβάνει:

 Καθάρισμα των αδένων.Το άδειασμα των περιπρωκτικών αδένων απο τις ακάθαρσιες που συσσωρέυονται εκεί είναι απαραίτητο ώστε να αποφευγονται τυχόν μολύνσεις αλλά και η δυσοσμία του ζώου.

Καθάρισμα αυτιών.Τα αυτιά καθαρίζονται απο τρίχες που ενδέχεται να προκαλέσουν ωτίτιδα αλλα και από συσσωρευμένο κερί.

Κόψιμο νυχιών.Τα νύχια είναι απαραίτητο να κόβονται όσο κ αν χρειάζεται προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα κινητικότητας στο ζώο

Βούρτσισμα δοντιών.Παρόλο που μας φαίνεται αστείο ειναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε τα δόντια του ζώου μας όπως τα δικά μας!Και αυτό γιατί η μέγαλη συσσώρευση πέτρας στα δόντια έκτος από πτώση δοντιών και αφόρητη δυσοσμία μπορεί να προκαλέσει σοβαρότερα πρόβληματα στην υγεία του ζώου σας όπως σοβαρά προβλήματα καρδιάς.

 

Χτένισμα-ξεκόμπιασμα:

Απαραίτητο για την διατήρηση της καλής υγείας του τριχώματος αλλά και του δέρματος.Ενα κομπιασμένο τρίχωμα μας περιορίζει στο κούρεμα με αποτέλεσμα το ξύρισμα του ζώου το οποίο αντενδείκνυται.Επιπλέον ελοχεύει ο κίνδυνος για δερματοπάθειες.Το συχνό χτένισμα του ζώου με τα κατάλληλα εργαλεία επιβάλεται ακόμα και στο σπίτι.Ρωτήστε μας για τον τρόπο!

 

Αφαίρεση υποστρώματος:

Αφορά κυρίως ράτσες που δεν κουρεύονται.Με την αφαίρεση της νεκρής τρίχας διατηρείται το τρίχωμα και το δέρμα του ζώου υγειές,δεν κομπιάζει και κυρίως ελαχιστοποιείται το μάδημα